Es constitueix l’Associació d’Empresaris i Propietaris dels Polígons Industrials de la Garriga

0
thumb Signatura estatuts ass polígons

El proppassat dijous 16 de març va tenir lloc, a l’Ajuntament de la Garriga, la signatura dels estatuts de la nova Associació d’Empresaris i Propietaris dels Polígons Industrials de la Garriga, per part del propi Ajuntament, PIMEC Polígons i empresariat local.

Segons informa el Consistori garriguenc, aquesta associació neix “Amb la voluntat de millorar la qualitat, el desenvolupament i la modernització dels polígons de la Garriga, i tindrà seu social a l’edifici municipal de Can Raspall”. És per aquest motiu que un dels objectius més immediats serà instal·lar fibra òptica i fer les millores necessàries en matèria d’accessibilitat, senyalització i seguretat.

Mertixell Budó, alcaldessa de la Garriga, afirma que la nova entitat , “Permetrà canalitzar quines són les peticions i les demandes dels diferents polígons, les seves diverses necessitats comunes, a través d’una comunicació que serà molt més àgil i plural”, mentre que Elisabet Vila, presidenta de l’associació, indica que “Hem decidit crear-la per poder millorar els nostres polígons, que estaven bastant deixats, i tenir més força per fer negociacions”.

Al seu torn, Joan Carles Basi, delegat territorial de de PIMEC Polígons -ens que farà d’interlocutor en les negociacions que sorgeixin per tal de tirar endavant els projectes- afirma que “Es treballarà de manera consensuada i prioritària amb totes les necessitats que puguin tenir els polígons, gestionant-ne les necessitats que arribin a través de l’associació”.

El pas més immediat que durà a terme l’associació serà presentar-se al teixit empresarial garriguenc que pugui estar interessat a adherir-s’hi . Una de les opcions, és contactar directament amb PIMEC Vallès Oriental a través del número de telèfon 93 860 44 55.

Fotografia: OAMC

Article anteriorL’Hotel Blancafort Spa Termal celebra el seus cent anys fent història
Article següentLa primavera arriba amb un retorn a l’ambient hivernal a finals de setmana
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.