L’última etapa cap a la independència, explicada per Jordi Sànchez

0
ANC Jordi_Sanchez_mar_2017

Després de la fantàstica conferència del periodista i director de Vilaweb, Vicent Partal, que va fer petit l’auditori Josep Aymerich, la setmana que ve tindrem l’oportunitat de compartir una estona amb el president de l’Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sànchez. A la xerrada, titulada “La recta final a la independència”, una veu autoritzada com la seva ens explicarà en quin punt ens trobem i quines passes falten per assolir l’objectiu final de la llibertat nacional de Catalunya.

T’esperem, doncs, el proper dimecres 22 de març, a les 19:30 h, al Teatre El Patronat de la Garriga (al Passeig).

Article anteriorReunions participatives?
Article següentL’Hotel Blancafort Spa Termal celebra el seus cent anys fent història
Treballar unint forces per arribar a tenir una Catalunya independent. La delegació garriguenca treballa per ampliar i arribar al màxim número de garriguencs, sumant l’esforç i la feina de tothom per a caminar cap a la independència de Catalunya.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.