Reconeixement al cos de Protecció Civil de la Garriga

0
182

El proppassat dissabte 11 de març va tenir lloc, a Ripoll, el V Dia del Voluntari, marc en el que el cos de voluntaris de Protecció Civil de la Garriga va rebre el reconeixement per les seves tasques de prevenció i sensibilització al nostre poble, així com per l’organització de dispositius preventius per proves esportives en coordinació amb la Direcció General de Protecció Civil.

Les xifres del voluntariat de Protecció Civil a Catalunya

Actualment a Catalunya hi ha 122 associacions i 1.467 voluntaris al Registre especial de Protecció Civil del Departament d’Interior, i 12 associacions més fent els tràmits de registre. Respecte al darrer Dia del Voluntariat de Protecció Civil, a data d’avui hi ha 7 associacions registrades i 64 voluntaris més (el mes de març de 2016 hi havia 115 associacions i 1.403 voluntaris registrats). 

 Per demarcacions, Barcelona és la demarcació que té registrades més Associacions de Voluntaris de Protecció Civil: (40 AVPC); seguida de Girona (38 AVPC); Catalunya Central (15); Tarragona (14); Terres de l’Ebre (8); Lleida (5) i Alt Pirineu i Aran (2).  En canvi, el març de l’any passat Girona era la demarcació amb més Associacions de Voluntaris de Protecció Civil registrades: (37 AVPC). La seguien Barcelona (36 AVPC); Catalunya Central (14); Tarragona (14); Terres de l’Ebre (8); Lleida (5) i Alt Pirineu (1). Les demarcacions on han augmentat el nombre d’AVPC al llarg del darrer any són Barcelona, Girona, Catalunya Central i l’Alt Pirineu.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.