Reconeixement al cos de Protecció Civil de la Garriga

0
thumb Protecció civil la garriga

El proppassat dissabte 11 de març va tenir lloc, a Ripoll, el V Dia del Voluntari, marc en el que el cos de voluntaris de Protecció Civil de la Garriga va rebre el reconeixement per les seves tasques de prevenció i sensibilització al nostre poble, així com per l’organització de dispositius preventius per proves esportives en coordinació amb la Direcció General de Protecció Civil.

Les xifres del voluntariat de Protecció Civil a Catalunya

Actualment a Catalunya hi ha 122 associacions i 1.467 voluntaris al Registre especial de Protecció Civil del Departament d’Interior, i 12 associacions més fent els tràmits de registre. Respecte al darrer Dia del Voluntariat de Protecció Civil, a data d’avui hi ha 7 associacions registrades i 64 voluntaris més (el mes de març de 2016 hi havia 115 associacions i 1.403 voluntaris registrats). 

 Per demarcacions, Barcelona és la demarcació que té registrades més Associacions de Voluntaris de Protecció Civil: (40 AVPC); seguida de Girona (38 AVPC); Catalunya Central (15); Tarragona (14); Terres de l’Ebre (8); Lleida (5) i Alt Pirineu i Aran (2).  En canvi, el març de l’any passat Girona era la demarcació amb més Associacions de Voluntaris de Protecció Civil registrades: (37 AVPC). La seguien Barcelona (36 AVPC); Catalunya Central (14); Tarragona (14); Terres de l’Ebre (8); Lleida (5) i Alt Pirineu (1). Les demarcacions on han augmentat el nombre d’AVPC al llarg del darrer any són Barcelona, Girona, Catalunya Central i l’Alt Pirineu.

Article anteriorMilfulls de ‘tortitas’ mexicanes amb guacamole i sardinetes amb oli
Article següentO juguem tots, o punxem la pilota
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.