La Garriga recupera la botifarra com a tret distintiu

0
163

La Garriga ha viscut intensament aquest cap de setmana la sisena Fira de la Botifarra, una fira que evoluciona edició rere edició i que es consolida com un element de gran vàlua pel que fa a la promoció turística i a la dinamització social i econòmica del poble.

Han estat dos dies en què el centre del municipi s’ha omplert de parades amb productes artesans que han tingut la botifarra com a gran protagonista, així com d’activitats complementàries, alhora que s’han presentat novetats com la Calderada Termal, en la qual es varen bullir 15 kg de botifarra amb aigua del Pou Calent i que posteriorment es va servir com a tastet.

Una altra de les novetats més destacades ha estat l’espai gastronòmic ubicat a la carpa instal·lada a la plaça de l’Ajuntament, on una desena de restaurants proposaven un plat amb la botifarra com a element principal.

També en el marc de la fira, des de divendres 3 de març fins diumenge 2 d’abril se celebren les Jornades Gastronòmiques de la Botifarra, en què a una gran quantitat d’establiments de restauració de la Garriga s’hi podran degustar creacions culinàries amb la botifarra del poble com a principal protagonista, en una iniciativa que enguany veu la llum per primer cop.

Amb tot, una sisena Fira de la Botifarra que sembla ha acomplert les expectatives i que, al cap i a la fi, serveix per posar en valor i recuperar un dels trets distintius històrics del nostre municipi: la botifarra.  

A la fotografia: Espai Gastronòmic

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.