La Garriga recupera la botifarra com a tret distintiu

0
thumb espai gastronòmic fira botifarra 2017

La Garriga ha viscut intensament aquest cap de setmana la sisena Fira de la Botifarra, una fira que evoluciona edició rere edició i que es consolida com un element de gran vàlua pel que fa a la promoció turística i a la dinamització social i econòmica del poble.

Han estat dos dies en què el centre del municipi s’ha omplert de parades amb productes artesans que han tingut la botifarra com a gran protagonista, així com d’activitats complementàries, alhora que s’han presentat novetats com la Calderada Termal, en la qual es varen bullir 15 kg de botifarra amb aigua del Pou Calent i que posteriorment es va servir com a tastet.

Una altra de les novetats més destacades ha estat l’espai gastronòmic ubicat a la carpa instal·lada a la plaça de l’Ajuntament, on una desena de restaurants proposaven un plat amb la botifarra com a element principal.

També en el marc de la fira, des de divendres 3 de març fins diumenge 2 d’abril se celebren les Jornades Gastronòmiques de la Botifarra, en què a una gran quantitat d’establiments de restauració de la Garriga s’hi podran degustar creacions culinàries amb la botifarra del poble com a principal protagonista, en una iniciativa que enguany veu la llum per primer cop.

Amb tot, una sisena Fira de la Botifarra que sembla ha acomplert les expectatives i que, al cap i a la fi, serveix per posar en valor i recuperar un dels trets distintius històrics del nostre municipi: la botifarra.  

A la fotografia: Espai Gastronòmic

Article anteriorCom gaudir de la Garriga a través d’un calidoscopi
Article següentEl Dia Internacional de les Dones no hauria d’existir
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.