Vicent Partal parlarà a la Garriga sobre ‘l’estat del nou Estat’

0
189

La sectorial de la Garriga de l’Assemblea Nacional Catalana organitzem una nova conferència en el marc de la campanya Fem Futur, que treballa per a fer pedagogia sobre els beneficis d’una eventual Catalunya independent, en contraposició amb l’opció de romandre a l’Estat espanyol. Arguments i dades contrastades són el que, des de fa anys, l’ANC posem damunt la taula per a convèncer els ciutadans del país que la millor opció per al nostre futur és que esdevinguem una república independent.

Aquesta vegada, el periodista i director del diari digital Vilaweb, Vicent Partal, ens parlarà de l’estat actual del procés independentista. Serà el proper divendres dia 3 de març, a les 20:30 h, a l’Auditori Josep Aymerich de la plaça del Silenci. Sens dubte, una bona ocasió per a venir acompanyats d’indecisos i escèptics sobre la idoneïtat d’esdevenir un Estat independent: només amb informació podrem prendre la millor decisió el dia del referèndum.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.