La Garriga pel foment de la pau, amb teatre i activitats pels més menuts

0
Garriga Foment_de_la_Pau_Triptic_01

Aquest divendres dia 24 de febrer, a les 18 h, la Biblioteca Núria Albó de la Garriga acollirà una activitat destinada a nens i nenes d’entre 6 i 12 anys que pretén apropar i educar sobre el concepte de guerra i pau, amb tota la seva complexitat, però enfocada a un públic que es creu positiu que es familiaritzi amb aquests conceptes des de ben aviat.

HC Febrer_Especial_Pau_2017A través de El libro de las preguntas, de Pablo Neruda, Mariona Trenchs explicarà històries sobre la pau i fets històrics, alhora que s’intentaran respondre preguntes que es plantegen en el text. A més, l’establiment garriguenc Can Xic ha preparat un taller de manualitats per a confeccionar coloms de la pau pels més menuts.

Visita teatralitzada al refugi

Per altra banda, aquest diumenge 26 de febrer s’han programat dues sessions de visites teatralitzades al refugi antiaeri de l’estació de tren (a les 11 i a les 12:30 h), on dues actrius es ficaran en el paper de veïnes garriguenques del gener de l’any 1939 que varen viure els bombardeigs de l’aviació feixista.

Ambdues activitats estan emmarcades dins el Cicle de Commemoració del Bombardeig i Foment de la Pau i, en el cas de la visita teatralitzada, cal una inscripció prèvia a info@visitalagarriga.cat o bé trucant als telèfons 93 113 70 31 / 610 47 78 23.

Garriga Foment de la Pau Triptic 03Garriga Foment de la Pau Triptic 04Garriga Foment de la Pau Triptic 05Garriga Foment de la Pau Triptic 06

Garriga Foment de la Pau Triptic 02

Article anteriorGangues garriguenques a peu de carrer
Article següentCom els catalans vam construir un Estat del Benestar al marge de l’Estat espanyol
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.