I amb aquest ja portarem set Terra de sons

0
155

Un nou cicle del festival de música d’autor de la Garriga s’enceta el proper dissabte 4 de març. Organitzat per l’entitat La Gatzara, que treballa des de fa anys per apropar el talent dels cantautors catalans a la gent, el Terra de Sons aposta per artistes més desconeguts però també compta amb d’altres ja consolidats en un format que acostuma a traspuar intimitat i on es cuida al mil·límetre l’emplaçament de les actuacions, tot i que no fan fàstics a actes més multitudinaris, com veurem enguany.

La llista de concerts d’aquesta edició de 2017 compta amb cares conegudes com Cris Juanico, Mazoni o Ramon Mirabet i repeteix escenaris únics com Can Raspall, Can Ramos o La Doma. Tot seguit, podeu veure una llista dels esdeveniments a Facebook, des d’on podeu seguir-ne actualitat i notícies:

Dissabte 4 de març, a Can Raspall: Lu Rois – Andreu Valor.

Dissabte 11 de març, a Can Ramos:  Jo Jet i Maria Ribot – Nico Roig.

Dissabte 18 de març, a la Capella del Passeig: Un Tal Pere – Cris Juanico.

Dissabte 25 de març, al Teatre El Patronat: Ramon Mirabet.

Dissabte 1 d’abril, a La Doma: Est Oest – Mazoni.

Totes les actuacions comencen a les 22 h i les entrades costen 6 euros (amb opció de comprar un abonament per 20 euros) i es poden adquirir a través del web del Teatre de la Garriga, amb excepció del concert de Ramon Mirabet, dissabte 25, que serà a les 20 h i té un cost de 12 euros.

Podeu seguir La Gatzara al seu Facebook o Twitter i posar-vos en contacte amb ells a través de gatzaralagarriga@gmail.com.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.