I amb aquest ja portarem set Terra de sons

0
Terra de_sons_2017_01

Un nou cicle del festival de música d’autor de la Garriga s’enceta el proper dissabte 4 de març. Organitzat per l’entitat La Gatzara, que treballa des de fa anys per apropar el talent dels cantautors catalans a la gent, el Terra de Sons aposta per artistes més desconeguts però també compta amb d’altres ja consolidats en un format que acostuma a traspuar intimitat i on es cuida al mil·límetre l’emplaçament de les actuacions, tot i que no fan fàstics a actes més multitudinaris, com veurem enguany.

La llista de concerts d’aquesta edició de 2017 compta amb cares conegudes com Cris Juanico, Mazoni o Ramon Mirabet i repeteix escenaris únics com Can Raspall, Can Ramos o La Doma. Tot seguit, podeu veure una llista dels esdeveniments a Facebook, des d’on podeu seguir-ne actualitat i notícies:

Dissabte 4 de març, a Can Raspall: Lu Rois – Andreu Valor.

Dissabte 11 de març, a Can Ramos:  Jo Jet i Maria Ribot – Nico Roig.

Dissabte 18 de març, a la Capella del Passeig: Un Tal Pere – Cris Juanico.

Dissabte 25 de març, al Teatre El Patronat: Ramon Mirabet.

Dissabte 1 d’abril, a La Doma: Est Oest – Mazoni.

Totes les actuacions comencen a les 22 h i les entrades costen 6 euros (amb opció de comprar un abonament per 20 euros) i es poden adquirir a través del web del Teatre de la Garriga, amb excepció del concert de Ramon Mirabet, dissabte 25, que serà a les 20 h i té un cost de 12 euros.

Podeu seguir La Gatzara al seu Facebook o Twitter i posar-vos en contacte amb ells a través de gatzaralagarriga@gmail.com.

Article anteriorQuants catalans actuaran amb dignitat?
Article següentUna vintena d’activitats per la 6a Fira de la botifarra de la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.