Gertrudis serà el plat fort del Carnestoltes d’enguany

0
Carnestoltes 2017_Gertrudis_01

L’entitat juvenil El brou del mestre n’organitza, un cop més, una de ben grossa perquè una data assenyalada del calendari festiu no es quedi sense música i alternatives pel jovent de la Garriga. Amb la col·laboració de l’Ajuntament, enguany els Gertrudis tocaran al pavelló de Can Noguera escoltats pels també garriguencs Mediterrània i per DJ Pipo, en una festa que començarà a les onze de la nit, s’allargarà fins les cinc del matí i a la qual s’hi podrà assistir per tan sols 5 euros.

La tarda de dissabte, però, ja hi haurà la tradicional rua de Carnestoltes a les 18 h des de davant del Teatre i diumenge, de 16 a 17:30 h, s’instal·larà a la Plaça de l’Església el Taller de sardines, que donarà lloc al posterior enterrament i crema del rei carnestoltes, acompanyat d’una xocolatada per a les persones que hi assisteixin vestides de dol.

Per altra banda, el Cine Alhambra del poble organitza una sessió especial pel diumenge 26 amb la projecció de la pel·lícula Grease (John Travolta i Olivia Newton-John) i l’actuació musical en directe de Salada Group. Tot plegat, per només 5 euros si hi vas disfressat.

Carnestoltes 2017 01

Article anteriorOrdre del dia del Ple municipal de febrer de 2017
Article següent‘Independència? Bé, però per a què?’
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.