C’s la Garriga instarà a l’Ajuntament a que abandoni l’AMI

0
thumb Ciutadans LG logo

Ciutadans (Cs) la Garriga presentarà una moció al Ple del dimecres 22 de febrer on instarà a que l’Ajuntament abandoni l’Associació de Municipis per la Independència (AMI). Aquesta decisió es produeix després que un jutjat de Tarragona hagi anul·lat l’acord del Ple de l’Ajuntament de Reus en què es va acordar l’adhesió del consistori a aquesta entitat.

El portaveu municipal, Ángel Guillén, ha destacat que des de la seva formació “s’ha denunciat en molts ajuntaments que fer servir les institucions i els diners de tots per un ús partidista no només era un error sinó com demostra aquesta sentència, és il·legal”.

Guillén ha explicat que en la moció que es portarà al Ple s’instarà a “revisar de forma immediata qualsevol acord que no doni ple respecte al principi de pluralisme polític i, si escau, a la seva immediata revocació”. Així mateix, ha afegit que es sol·licitarà que “les partides econòmiques destinades fins ara a pagar les quotes de l’AMI es destinin a polítiques socials en benefici dels ciutadans”.

En el mateix Ple Cs també presentarà una moció instant a l’Ajuntament de la Garriga a demanar la dimissió de Xavier Amor, president de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) de la que la Garriga en forma part, per estar imputat en unes peces de l’anomenat cas Mercuri.

Ángel Guillén ha justificat la presentació de la moció basant-se en que “des Cs hem mantingut sempre que una persona que és imputada per corrupció política ha d’abandonar el seu càrrec immediatament”. A més, segons Guillén, aquesta petició és una mesura de “transparència i regeneració democràtica“, que ha de contribuir a “ajudar a recuperar la confiança de la ciutadania en la classe política”.

Article anteriorSetmana de Carnestoltes amb sol i migdies primaverals a la Garriga
Article següentOrdre del dia del Ple municipal de febrer de 2017
Sección local del partido político Ciutadans. Secció local del partit polític Ciutadans.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.