Roben de matinada a La Botigueta i Fotoclic

0
Robatoris LG_R017

La nit de dilluns a dimarts, tal i com ja va passar dos mesos enrere a la cafeteria El Refugi, persones sense identificar han entrat d’amagat i per la força a robar als establiments Fotoclic (carrer Calàbria) i La Botigueta (passeig dels Til·lers), trencant el vidre de l’entrada amb algun objecte pesant per tal d’accedir al seu interior. La Policia Local de la Garriga està investigant els casos, òbviament relacionats.

En ambdós casos, els lladres s’han endut la caixa enregistradora dels locals. A més, de l’establiment de fotografia, hi han furtat una càmera professional d’estudi i material informàtic, mentre que de la coneguda botigueta de la Tere se n’han endut, també, llaminadures i bosses de patates. En l’anterior robatori a El Refugi (també al carrer Calàbria), es van endur diners en metàl·lic, un ordinador portàtil  i la recaptació de les màquines escurabutxaques. 

Fotografia cedida per Ràdio Silenci

Article anteriorInici de setmana plujós i més sol a partir de dimecres a la Garriga
Article següentEl voluntari a Idomeni, Juanma Rojas, condemnat a mig any de presó
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.