Pastissets de patates farcits de carn, ceba i tomàquet

0
94

Ingredients per 4 persones

.- 4 patates grans.

.- 1 ceba gran.

.- 200 g de carn picada (½ de porc ½de vedella).

.- Tomàquet.

.- Herbes aromàtiques.

.- 1 ou.

.- pa ratllat.

Elaboració

.- Les patates es poden fer de dues maneres, bullides o al microones.

.- Si les fem bullides, les rentem i amb la pell les posem en una cassola amb aigua freda i bullim fins que estiguin toves.

.- Si les fem al microones, les pinzellem amb una mica d’oli  i les emboliquem individualment en un film de plàstic. Seguidament les posem al microones durant el temps de calgui, anem fent períodes de 4 minuts i anem controlant, fins que estiguin toves.

.- Mestre es fan las patates anem preparant el farcit.

.-Tallem la ceba el petita possible, posem en una cassola amb una mica d’oli i deixem que es vagi fent a foc lent.

.-Quan ja estigui ben tova hi afegim la carn picada -que ja haurem salpebrat- i barregem fins que es faci la carn.

.- A continuació, hi posem el tomàquet fregit i barregem bé durant un parell de minuts per, després, afegir-hi  les herbes aromàtiques. Reservem.

.-Pelem les patates i les aixafem. Si volem donar-li forma les posem en un motlle i en el centre hi col·loquem una mica del farcit  per tornar-ho a tapar amb més patata. Continuem fins que haguem fet les unitats desitjades.

.- Ho deixem reposar per tal que agafi consistència.

.- Una vegada freds, ho passem per ou batut i després per pa ratllat i ja ho podem fregir en una paella amb l’oli ben calent.

.- Podem decorar-ho amb una mica de maionesa i un tros de tomàquet cherry.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada