De Viladrau a la Garriga en tres hores

0
163

Una nova edició de la travessa Viladrau-La Garriga que organitza el Centre Excursionista Garriguenc (i ja en van 46) va tenir lloc aquest passat diumenge, en un dia ventós però sense massa fred, a diferència d’altres anys, que van arribar a tenir la neu com a protagonista.

Els autocars que varen sortir a les 5 del matí, van acostar els participants més matiners al punt de sortida i, alguns d’ells, si bé la gent acostuma a fer el recorregut caminant, ja arrencaren a córrer per no parar fins arribar a la Garriga.

Aquest va ser el cas del primer en creuar la “línia de meta”, el garriguenc Oriol Raurell, que va trepitjar la plaça de l’Església a un quart de deu del matí, seguit de Jordi Castillo del Pino i Àngel Tisora. Els tres, d’aquesta manera, varen fer els gairebé 32 quilòmetres en tres hores.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.