De Viladrau a la Garriga en tres hores

0
Viladrau Garriga_2017

Una nova edició de la travessa Viladrau-La Garriga que organitza el Centre Excursionista Garriguenc (i ja en van 46) va tenir lloc aquest passat diumenge, en un dia ventós però sense massa fred, a diferència d’altres anys, que van arribar a tenir la neu com a protagonista.

Els autocars que varen sortir a les 5 del matí, van acostar els participants més matiners al punt de sortida i, alguns d’ells, si bé la gent acostuma a fer el recorregut caminant, ja arrencaren a córrer per no parar fins arribar a la Garriga.

Aquest va ser el cas del primer en creuar la “línia de meta”, el garriguenc Oriol Raurell, que va trepitjar la plaça de l’Església a un quart de deu del matí, seguit de Jordi Castillo del Pino i Àngel Tisora. Els tres, d’aquesta manera, varen fer els gairebé 32 quilòmetres en tres hores.

Article anteriorAquest cap de setmana torna el Circuit Teatral a Can Ramos amb 4 micro-obres
Article següentInici de setmana plujós i més sol a partir de dimecres a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.