Aquest cap de setmana torna el Circuit Teatral a Can Ramos amb 4 micro-obres

0
170

El proper diumenge 19 de febrer, de les 12 a les 18h, l’emblemàtic edifici de Can Ramos, situat a la plaça del Silenci cantonada amb el carrer Figueral, acollirà la cinquena edició del Circuit Teatral, un espectacle que consta de 4 micro-obres de teatre d’entre 12 i 15 minuts, que es desenvolupen a les estances de la casa.

Aquest format de microteatre, promogut per la companyia Frec a Frec amb la col·laboració de la Fundació Universitària Martí l’Humà, destaca per la gran proximitat que s’estableix entre els actors i els espectadors, fet que encara fa més interessant les escenes quotidianes que es representen.

Els micro-obres són textos de Sara Samper, Albert Vilcan i Eladio Herranz, interpretats per Albert Vilcan, Mateu Boldú, Jep González, Rita González, Lluís Pérez, Mireia Gatius i Dani Codina.

La coordinació i el disseny ha anat a càrrec de Sara Samper i de Marije Visser, i la direcció i la producció és de Beti Español i Joan Monells.

Donades les característiques de l’espectacle, l’aforament és limitat. Les entrades (10€) es poden reservar a circuitteatral@gmail.com, indicant nom, cognom, número d’entrades i hora en què s’assistirà.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.