Setmana més freda amb núvols i clarianes a la Garriga

0
thumb Marti Oliveras 02

La situació meteorològica d’aquests darrers dies ha vingut marcada per la pujada sensible de les temperatures, fins a marcar valors més propis de març i abril que no pas de febrer. Tant és així que, en molts casos, els migdies de la setmana passada ens recordaven que la primavera, mica en mica, va acostant-se.

Malgrat haguem tingut aquestes temperatures suaus, el vent ha estat protagonista aquestes darreres hores, incrementant clarament la sensació de fred.

El pas d’algunes cues de front han afavorit alguns ruixats que, a la nostra zona, a diferència del Pirineu, han sigut ben testimonials.

En clau de present i futur, la setmana que avui hem encetat ha començat també molt tranquil·la, encara que el vent s’ha deixat notar especialment a migdia, amb cops propers als 100 km/h a les parts altes del nostre poble. Per sort, però, ja ha anat amainant i sembla que ja no tornarà a bufar amb tanta insistència.

De fet, la setmana es presenta força tranquil·la en conjunt, només amb alguns núvols que dia sí dia també deixaran un cel mig ennuvolat. En principi, però, sense més conseqüències.

I pel que fa a les temperatures, cal esperar un lleguer però progressiu descens del termòmetre que ens portarà a un ambient altre cop més hivernal. 

Per tant, tot i no fer el fred gèlid d’unes setmanes enrere, sí que les jaquetes, els gorros i les bufandes tornaran a fer falta durant bona part de la jornada.

Seguirem la situació i informarem properament.

Bona setmana, salut i méteo!

Martí Oliveras Aumedes (@GarrigaMeteo)

Article anteriorLa Mitja omple de color els carrers de la Garriga
Article següentEl 6F va de democràcia… O de més valors irrenunciables?
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.