Natilles de poma amb poma caramel•litzada i ametlla crocant

0
310

Ingredients (4 persones)

– 2 ous.

– 10 g. farina de blat.

– 400 ml. de llet.

– 30 g. de sucre.

– 160 g. de suc de poma.

– 1 branca de canyella.

– 1 poma.

– 2 cullerades soperes de sucre morè.

– 1 cullerada sopera de mantega.

Elaboració

El suc de poma el podem comprar o fer a casa amb la liquadora, o si no el podem preparar fent  coure a foc suau la pell de la poma amb 200 ml. d’aigua durant 15 minuts. Tot seguit la colem i ja tenim una infusió de poma.

Per fer les pomes caramel·litzades, les pelem i tallem en trossos petits.

En una paella posem la mantega i quan s’hagi desfet afegim la poma i el sucre morè. Deixem que es faci a foc lent fins que estiguin toves i caramel·litzades. Les hem de moure perquè no es cremin.

Per fer les natilles, agafem mig got de llet freda i afegim la farina de blat de moro per tal de diluir-la. En una cassola posem la resta de llet, amb el sucre, la canyella i el suc de poma, i ho fem bullir, ho tapem i ho reservem.

En un bol batem els ous afegint la llet amb la farina de blat de moro i anem afegint-hi  la llet aromatitzada sense para de remenar.

Tornem a posar el foc baix i remenem fins que agafi l’espessor que ens agradi.

En uns gots o copes posem a la base una mica de la poma que tenim reservada, i a sobre les natilles. Ho posem  a la nevera fins que es refredi.

A l’hora de servir, decorem amb una mica més de poma i unes ametlles crocant.

Article anteriorLa Garriga es prepara pel Carnaval amb un taller per fer el Rei Carnestoltes
Article següentPer un poble sa i bonic
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.