La Garriga es prepara pel Carnaval amb un taller per fer el Rei Carnestoltes

0
62

El proper cap de setmana del 25 i 26 de febrer la Garriga celebrarà la tradicional festa de Carnaval, que constarà d’activitats ben variades les quals començaran el proper diumenge 4 de febrer.

En aquest sentit, i dirigit per professorat de l’Escola Municipal d’Art i Disseny (EMAD), dissabte que ve es farà un taller per construir el Rei Carnestoltes, de 10 a 13 hores a Can Xic Corder.

thumb carnestoltes2017-lagarriga

 

La festa grossa, com hem dit, tindrà lloc el darrer cap de setmana del mes. El dissabte 25 es farà la tradicional cercavila de comparses, carrosses i disfresses, que anirà del Teatre El Patronat fins la plaça de l’Església. Tothom que vulgui assistir-hi i participar al concurs, pot inscriure-s’hi en aquest enllaç fins el 17 de febrer.

La nit del mateix dissabte el grup garriguenc  Gertrudis, que recentment ha presentat el seu darrer treball titulat Ara volo alt, oferirà un concert organitzat pel Brou del Mestre al pavelló de Can Noguera. Les entrades es podran comprar anticipades a l’OAC i a l’Illot, i el mateix dia a taquilla.

Finalment, el diumenge 26 els més menuts podran participar en un taller de sardines de Carnestoltes que es farà a la plaça de Can Dachs, al que seguirà el tradicional enterrament de la sardina i la crema del Rei Carnestoltes, a la plaça del Silenci. Tothom que vagi vestit de dol, serà convidat a xocolata desfeta.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada