Garriguencs en defensa de la democràcia, dilluns cap a Barcelona

0
ANC autocars_6F_2017

El proper dilluns dia 6 de febrer, un atac frontal a la democràcia més elemental –un més– per part de l’estat espanyol és a punt de perpetrar-se: es jutjarà l’expresident de la Generalitat, Artur Mas, i les exconselleres Irene Rigau i Joana Ortega per haver propiciat la votació del 9 de novembre de 2014 sobre la independència de Catalunya. És a dir: es considera que hi ha indicis de delicte en l’acte d’haver possibilitat un procés participatiu perquè la gent expressi la seva opinió. Tal i com sona.

Mas afronta una petició de deu anys d’inhabilitació de la fiscalia per organitzar la consulta. A ell, com a Ortega i Rigau (aleshores conselleres del govern), se’ls atribueix els delictes de desobediència, prevaricació, malversació i usurpació de funcions.

És per tot això que, des de l’Assemblea Nacional Catalana, s’ha impulsat una nova manifestació per a donar suport als acusats i demostrar, una vegada més, que el poble català no restarà callat davant els ultratges i les males pràctiques d’un estat que ha perdut el nord.

Portar a judici a qui sigui per impulsar una consulta popular, ens hauria d’escandalitzar sense matisos, si ens fem dir demòcrates. No hi ha colors ni tendències polítiques que ho excusin: el 6F, ens jutgen a tots. 

Pots desplaçar-te a Barcelona, davant la seu del TSJC, amb els autocars de l’ANC de la Garriga (Facebook/Twitter), que sortiran de la Sínia a les 6:30 h (cal adquirir tiquets previs a La Vienesa o a la Carnisseria Valldeoriola per tan sols 5 euros). De la mateixa manera, pots sumar-te als més de 15.000 inscrits que han confirmat la seva participació a la protesta, seguint aquest enllaç.

Les fermes conviccions democràtiques dels components de la redacció de La Garriga Digital.cat ens han obligat a escriure aquest article que, certament, haguéssim preferit no haver de fer mai.

La Garriga Digital.cat

Article anteriorSetmana d’estabilitat i augment de les temperatures
Article següentQuin és el problema descomunal? Catalunya o l’estat espanyol?
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.