Gran amalgama d’activitats el passat cap de setmana a la Garriga

0
thumb ruta guiada

El passat cap de setmana es varen celebrar un munt d’activitats al nostre poble, presentant una gran amalgama d’opcions d’oci per a un públic ben divers.

El dissabte 28 el Teatre el Patronat obria les seves portes a les vuit del vespre per acollir el “Recital Blancafort”, a càrrec del pianista Antoni Besses, el qual va presentar una nova integral de l’obra per a piano del músic garriguenc, un treball que consta de 5 CD’s enregistrats a l’estudi del garriguenc Albert Moraleda.

L’endemà diumenge 29, va ser una jornada d’allò més completa. Amb motiu del 78è aniversari del bombardeig de la Garriga per part d’avions italians de l’exèrcit franquista, va tenir lloc la ruta guiada “Respostes i memòries del bombardeig”, que va comptar amb testimonis i experts que varen parlar d’aquest. Aquesta activitat es va completar amb un acte institucional de commemoració d’aquest esdeveniment davant del refugi antiaeri.

Paral·lelament, a la plaça de l’Església, va tenir lloc la tradicional festa dels Tres Tombs que s’havia ajornat a causa de la pluja, en què desenes d’animals domèstics varen ser beneïts pel mossèn.

Per altra banda, just davant del Teatre el Patronat va tenir lloc una calçotada popular organitzada per la CUP de la Garriga, que va estar precedida per la xerrada “Memòria Històrica contra la impunitat del Feixisme”, a càrrec de la Diputada de la CUP-CC, Mireia Boya, i de l’activista per la Memòria Històrica, Rolando d’Alessandro.

Finalment, el pavelló poliesportiu de Can Noguera va acollir durant tota la tarda d’ahir una nova edició (la cinquena) de l’Aplec de la Sardana de la Garriga, que va reunir una gran quantitat de balladors.

Fotografia de la ruta guiada “Respostes i memòries del bombardeig” / OAMC

Article anteriorFre a la mobilitat i al futur
Article següentSetmana d’estabilitat i augment de les temperatures
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.