Pas important per a la reobertura del servei nocturn del CAP

0
thumb cap la garriga

A instàncies d’una moció presentada pel PSC de la Garriga amb l’adhesió de C’S i de SI, que va rebre el suport unànime del Plenari, l’Ajuntament de la Garriga demanarà formalment al Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya la reobertura  del servei nocturn del Centre d’Atenció Primària (CAP) durant tot l’any.

El CAP de la Garriga fa a la vora quatre anys que va deixar de donar el servei nocturn, concretament des del 2 d’abril de 2013. Aleshores, l’Institut Català de la Salut va justificar aquesta decisió adduint que l’activitat d’atenció urgent fora de l’horari habitual dels CAP s’havia anat reduïnt “fruit del canvi de model, que permet el paper cada vegada més important del Servei d’Emergències Mèdiques”, una decisió que va generà molta controvèrsia, com es pot veure a l’article publicat per aquest digital aleshores.

L’aprovació d’aquesta moció per part el Ple de l’Ajuntament coincideix amb el punt àlgid de l’epidèmia de grip, que ha comportat el col·lapse de molts serveis d’urgències dels hospitals, sobretot en horari nocturn.

Article anteriorA la Garriga #volemacollir
Article següentRepresentants de la Comuna de Bab Taza visiten l’Ajuntament de la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.