A la Garriga #volemacollir

0
thumb unanimitat ple refugiats

El Ple municipal de l’Ajuntament de la Garriga va aprovar ahir, per unanimitat dels seus integrants, l’adhesió del Consistori al manifest “Casa nostra, casa vostra”, una campanya sorgida d’un grup de persones independents vinculades al món de la comunicació que el mes de maig passat varen coincidir als camps de refugiats de la frontera de Grècia amb Macedònia, i que varen decidir denunciar la precària situació en què es troben els refugiats i desplaçats i donar resposta a la crisi migratòria que pateix la zona del Mediterrani.

Els darrers temps els suports a aquesta campanya han anat creixent exponencialment, i actualment més de 200 entitats d’allò més heterogènies i un munt de gent a títol individual, s’hi han adherit i han començat a treballar en diferents iniciatives. Entre aquestes, hi ha l’organització del Gran Concert per a les Persones Refugiades del dia 11 de febrer al Palau Sant Jordi que comptarà amb la participació d’artistes de primera fila, la manifestació a favor de la l’acollida de persones refugiades i migrants del dia 18 de febrer a la plaça Urquinaona de Barcelona, o redactant el manifest que podeu llegir i signar digitalment en aquest enllaç.


Fotografia: Votació unànime del Ple de l’Ajuntament a favor de l’adhesió a la campanya “Casa nostra, casa vostra” / OAMC

 

Article anteriorEl 5è Aplec de la Sardana de la Garriga arriba aquest diumenge
Article següentPas important per a la reobertura del servei nocturn del CAP
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.