El 5è Aplec de la Sardana de la Garriga arriba aquest diumenge

0
151

El proper diumenge dia 29 de gener tindrà lloc al pavelló d’esports de Can Noguera una nova edició de la festa sardanista del poble, que enguany aspira a superar els 500 assistents a la cita que es varen reunir l’any passat.

A partir de les 16:30 h, doncs, les colles confeccionaran les seves rotllanes i començaran a ballar al ritme de les cobles convidades d’enguany: la Tres Vents (de la Catalunya Nord) i la Jovenívola de Sabadell, que interpretaran un total de 18 sardanes.

Vegeu, tot seguit, el programa de l’aplec d’aquest any, del que en destaquen tres concursos, la ‘sardana boja’ i les sardanes ‘En Lluís i la Maria’, ‘Puiggraciós’ i ‘Sardanistes garriguencs’, del jove del poble Marçal Ramon.

Sardanes CARTELL DAVANT aplec 2017

Sardanes CARTELL DARRERA aplec 2017

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.