El 5è Aplec de la Sardana de la Garriga arriba aquest diumenge

0
Sardanes aplec_2016_01

El proper diumenge dia 29 de gener tindrà lloc al pavelló d’esports de Can Noguera una nova edició de la festa sardanista del poble, que enguany aspira a superar els 500 assistents a la cita que es varen reunir l’any passat.

A partir de les 16:30 h, doncs, les colles confeccionaran les seves rotllanes i començaran a ballar al ritme de les cobles convidades d’enguany: la Tres Vents (de la Catalunya Nord) i la Jovenívola de Sabadell, que interpretaran un total de 18 sardanes.

Vegeu, tot seguit, el programa de l’aplec d’aquest any, del que en destaquen tres concursos, la ‘sardana boja’ i les sardanes ‘En Lluís i la Maria’, ‘Puiggraciós’ i ‘Sardanistes garriguencs’, del jove del poble Marçal Ramon.

Sardanes CARTELL DAVANT aplec 2017

Sardanes CARTELL DARRERA aplec 2017

Article anteriorDiumenge, memòria històrica, música i calçotada popular amb la CUP
Article següentA la Garriga #volemacollir
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.