Sopar i col·loqui amb Jordi Cuixart, de la mà de la FUMH

0
Jordi Cuixart_01

La Fundació Universitària Martí l’Humà inaugura el proper divendres dia 3 de febrer, a les 20 h, una nova edició de la seva Tribuna Universitària, amb la presència, aquest cop, del president d’Òmnium Cultural, Sr. Jordi Cuixart i Navarro.

L’acte, el primer d’aquest nou curs 2017, consistirà en una conferència titulada ‘Tot un futur per a compartir’ -on el convidat compartirà la seva visió de la cultura i el futur d’aquesta en el marc d’un nou estat català-, d’un sopar i un posterior col·loqui on els assistents podran interpel·lar el convidat amb les seves preguntes.

Aquesta nova edició tindrà lloc a les instal·lacions del restaurant La Cabanya, que ja va acollir, fa dos mesos, una exitosa sessió amb l’ex president de la Generalitat, Sr. Artur Mas, davant de més de 150 comensals.

L’assistència, previ pagament de 35 euros per persona, requereix inscripció prèvia a través dels canals de la FUMH: al telèfon 93 860 50 60, presencialment, o a través del correu electrònic info@fumh.cat.

Article anteriorOrdre del dia del Ple municipal de gener de 2017
Article següentEspatlles de conill a la papillote
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.