Lluc Salellas presenta ‘No t’espanti aquest vent’ a la Garriga

0
CUP presentacio_salellas_01

Organitzada per la Candidatura d’Unitat Popular la Garriga, el proper dijous dia 19 de gener, a les 19:30 h, la recentment estrenada Llibreria Strogoff acollirà la presentació del llibre No t’espanti aquest vent. Reflexions per a una esquerra del segle XXI, del periodista i politòleg Lluc Salellas (Girona, 1984). Salellas és regidor de la CUP-Crida per Girona a la capital del Gironès i membre del secretariat de la CUP.

«Expressat per mi, fet entre molts». Així entén Salellas la seva manera d’actuar en política i també el contingut d’aquest llibre: hi tracta «tot allò que em sembla fonamental del jardí de la utopia per portar-ho a la realitat del nostre dia a dia». Construeix així, des de la reflexió i pouant en les seves experiències, un punt de partida per atacar des de l’esquerra els grans problemes de la nostra societat.

Vegeu l’entrevista del passat 20 de setembre de 2016 al programa Més 324, amb la presència, entre d’altres, de la garriguenca Mònica Sabata.

Article anteriorEn podrem tirar cap tros a l’olla?
Article següent‘La Garriga pel foment de la Pau’ enceta el 2017 amb diversos actes
Candidatura d'Unitat Popular de la Garriga.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.