‘La Garriga pel foment de la Pau’ enceta el 2017 amb diversos actes

0
Garriga Foment_de_la_Pau_Triptic_01

Som a les portes d’una nova edició del cicle ‘La Garriga pel foment de la Pau’, que ja compta amb una programació oficial que començarà la setmana vinent i s’allargarà, en una primera part, fins finals del mes d’abril. Aquest cicle consta d’un seguit d’activitats que graviten al voltant de dues dates assenyalades: la commemoració del bombardeig de les forces aèries italianes de l’any 1938 i la celebració del Dia Internacional de la Pau, que és el 21 de setembre.

Així doncs, el tret de sortida d’aquesta nova edició serà el proper dissabte 21 de gener amb la presentació i projecció del migmetratge On pares, Josefina, confeccionat per un grup de persones grans a partir de la història d’una persona centenària que va patir i sobreviure al bombardeig de Granollers.

Aquest gener, a més a més, també es podrà gaudir de la ruta guiada a càrrec de testimonis i experts en la matèria titulada ‘Respostes i memòries del bombardeig’. Serà el diumenge 29 de gener, just abans de l’acte institucional del refugi antiaeri.

Enguany, es vol aprofitar els actes de ‘La Garriga pel foment de la Pau’ per a denunciar la violència de gènere que pateixen les dones durant les guerres, així com conèixer i posar en valor el seu paper actiu en la construcció d’una societat pacífica. De la mateixa manera, es volen fer visibles les conseqüències de les guerres en els homes.

Garriga Foment de la Pau Triptic 03

Garriga Foment de la Pau Triptic 04

Garriga Foment de la Pau Triptic 05

Garriga Foment de la Pau Triptic 06

Garriga Foment de la Pau Triptic 02

Article anteriorLluc Salellas presenta ‘No t’espanti aquest vent’ a la Garriga
Article següentTransbord a Granollers per anar de la Garriga a Barcelona en autobús
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.