Setmana de ple hivern a la Garriga

0
thumb Marti Oliveras 02

Aquesta segona setmana del nou any ha despertat amb un cel completament net de núvols i un ambient fred, amb una mínima de 2°C, i amb la Saligarda que incrementava la sensació de fredor a primera hora del matí.

Amb tot, l’anticicló segueix dominant a casa nostra, si bé de cara a demà mateix, dimarts, perdrà pistonada per la presència d’un front que farà augmentar la inestabilitat amb nevades al Pirineu, abundants fins i tot a la seva cara nord. 

A la resta del país, aquest front implicarà un augment dels núvols i algun ruixat poc important a cavall de les comarques de Barcelona i Girona, més probables a primera hora del dia, poc important.

Però el que realment serà notícia amb l’arribada d’aquest sistema frontal serà l’adéu, almenys per uns dies, a la boira al pla de Lleida i, en conseqüència, la pujada de les temperatures diürnes en aquest sector.

En general, però, les temperatures aniran a la baixa i, per tant, l’ambient es mantindrà clarament hivernal al llarg de tota la setmana.

I en dies posteriors, després del front d’aquest dimarts, la situació meteorològica tendirà a millorar altre cop amb domini ampli del sol. Només a la cara nord del Pirineu és on el temps canviarà poc, amb força núvols i fins i tot amb nevades, encara que menys importants que les que s’esperen per dimarts.

A la Garriga les mínimes, com aquests darrers dies, voltaran els 0°C. Fins i tot, de cara al cap de setmana podríem tenir alguna glaçada més destacable. Les màximes, tot i el sol, a tot estirar assoliran els 10 o 11°C.

Seguirem la situació i informarem properament.

Bona setmana, salut i méteo! 

@GarrigaMeteo

Article anteriorUn dia qualsevol al Barri de Dalt (III)
Article següentDiàleg? Sobre què? És possible un acord entre Catalunya i Espanya?
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.