Els Reis Mags d’Orient arribaran a la Garriga aquest dijous

0
160

Està previst que els tres Reis Mags arribin acompanyats dels seus patges aquest dijous dia 5 de gener, pels volts de les sis de la tarda, davant del Teatre El Patronat de la Garriga, des d’on iniciaran una cavalcada amb les seves enormes carrosses i un seguici de grans i petits que finalitzarà a la plaça de l’Església. Com cada any, es repartiran caramels pels nens, que s’hauran d’afanyar a agafar-ne tants com puguin.

A les vuit del vespre, quan ja hagin arribat al centre del poble, l’alcaldessa Meritxell Budó i el Mag Garriviu donaran la benvinguda a Ses Magestats i els entregaran les claus màgiques que obren totes les portes de les cases del poble perquè la mateixa nit, d’amagat, les omplin de regals.

Per ajudar a passar el fred, es repartirà brou a qui ho demani i els nens que s’acostin a la plaça podran saludar els Reis i parlar amb ells.

Reis Mags_2017

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.