Dos garriguencs a l’onze ideal del futbol vallesà de ‘La Jornada del Vallès’

0
futbol gespa

A La Jornada del Vallès han confeccionat l’onze ideal del futbol territorial a la comarca de l’any 2016, amb la col·laboració dels entrenadors i capitans dels equips de futbol del Vallès Oriental. Les votacions de cada un d’ells han servit per a fer quatre alineacions diferents: per una banda, l’11 ideal global del futbol vallesà de l’any 2016, i per l’altra, l’onze ideal vallesà de l’any 2016 de Segona Catalana i de Tercera Catalana.  Els propers dies publicaran el millor onze de Quarta Catalana i el millor entrenador i el millor equip d’aquest 2016.

Pel que fa als garriguencs premiats, en Jordi Riu, del CF Olímpic la Garriga, ha estat seleccionat com un dels millors jugadors de Tercera Catalana, mentre que Jordi Sola, del CF Mollet, ho ha estat en l’onze global del futbol vallesà.

Article anteriorLa Garriga acomiada el 2016 amb la Sant Silvestre més concorreguda
Article següentEls Reis Mags d’Orient arribaran a la Garriga aquest dijous
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.