La Garriga acomiada el 2016 amb la Sant Silvestre més concorreguda

0
137

Com ja vàrem explicar dies enrere, la Garriga va acomiadar l’any 2016 amb la cursa de Sant Silvestre, que ja fa set anys que organitza el Club d’Atletisme Les Tortugues.

L’edició d’enguany va superar amb escreix el nombre de participants de l’any passat, situant-se a 446 atletes de totes les condicions i edats que, alguns amb un esperit més competitiu que d’altres, tot s’ha de dir, van recórrer els 7 km. de distància d’un circuit que va transcórrer pels carrers del nostre poble.

El més important, però, al marge del gran ambient que es va viure i de l’èxit organitzatiu a què ens tenen acostumats els amics de Les Trotugues, van ser els 1.600€ que es van recaptar i que es destinaran al Banc d’Aliments, una prova més que ratifica que la Garriga és un poble solidari.

Fotografia extreta del recull fotogràfic de la cursa, fet pel Club d’Atletisme Les Tortugues.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.