Començar el 2017 ballant

0
138

Després de les campanades, hi ha millor manera de començar un nou any que ballant? Si enguany et quedes a la Garriga durant la revetlla, podràs anar al Pavelló de Can Noguera (a partir de les 00:45 h) i gaudir de la festa que ha organitzat El Brou del Mestre amb el grup de versions Hey! Pachucos i els DJ’s Paterson i Maniquí.

Les entrades es poden adquirir anticipadament a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament per tan sols 10 euros (amb consumició inclosa) o bé al mateix dia a taquilla, per també 10 euros (però sense consumició).

L’accés al recinte estarà limitat a majors de 16 anys. Els menors d’aquesta edat hauran de venir acompanyats de la seva mare, pare o tutor.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.