Un carrer Calàbria per a les persones

0
152

Després que la pluja ho impedís la setmana passada, finalment ahir divendres 23 de desembre es va poder fer la inauguració del tram del carrer calàbria que s’ha reurbanitzat, amb una acte va constar d’una xocolatada, un fotocall, un espectacle de diables i un parlament.

L’alcaldessa de la Garriga, Meritxell Budó, flanquejada per regidors de l’equip de govern i de l’oposició, així com representants del teixit comercial garriguenc, va fer un discurs en què es congratulava del resultat de les obres de reurbanització del carrer Calàbria, que han permès pacificar-lo prioritzant els vianants per davant dels vehicles, i que han de contribuir a dinamitzar socialment i comercial el nostre poble.

inauguració carrer_calàbriaBudó, que va anunciar que el següent pas és la reurbanització del tram del carrer dels Banys que va de la plaça de Can Dachs fins el carrer Figueral, va donar les gràcies a tots els agents implicats en aquest projecte, especialment a l’àrea de Via pública.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.