Aquest any els Pastorets són del Far West

0
Pastorets 2016

Ha arribat el Nadal i a la Garriga no hi poden faltar Els Pastorets que, enguany, comptaran amb fins a quatre funcions al Teatre El Patronat: seran les dels dies 25 i 26 de desembre (a les set de la tarda), el 7 de gener (també a les set) i el 8 de gener (a les sis de la tarda).

Fem Pastorets celebra aquest Nadal de 2016 els seus deu anys de vida, i ho fa amb unes actuacions d’allò més originals: els àngels, dimonis i tota la tropa de l’obra ubicaran la seva història al Far West!

Si vols veure’ls en acció, ja pots comprar les entrades al web del Teatre de la Garriga.

Ens fem grans!

Al ritme d’una locomotora del llunyà Oest, ens hem presentat a les portes de Nadal, altre cop, amb una proposta teatral d’allò més especial. Diuen que l’originalitat marca la diferència i així ho creiem la gent de Fem Pastorets. Si les propostes dels últims anys s’allunyaven molt del quadre plàstic més tradicional, enguany hem fet un pas més endavant i els cactus, els salons, les mines i el ranxo substituiran l’infern, el bosc tenebrós, les forques i la sopa. Marxem al Far West!

El 2016 es compleixen 11 anys des de la primera vegada que els Pastorets tornaven a pujar dalt de l’escenari després d’una dècada en blanc i sí, ho hem aconseguit. La tradició segueix ben viva i així ho podem confirmar els actors i col·laboradors, a més de la Junta que ha estat al capdavant de l’entitat els últims anys. El passat estiu, per tal de donar a entrada a gent plena d’empenta, vam renovar els càrrecs de responsabilitat de l’entitat. Un relleu pausat i progressiu que té un principal objectiu, que Fem Pastorets segueixi organitzant la tradicional obra any rere any.

Per això, sempre es necessari comptar amb tot l’equip de persones que fan possible un espectacle. Una família formada pels actors, encarregats d’escenografia, de projeccions i vídeo, tramoies, vestuari, maquillatge, attrezzo, perruqueria i tota aquella gent que (amb l’objectiu de seguir-la fent ben grossa) hi dedica moltes hores perquè el resultat final rebi el vostre vistiplau. Enguany els directors han tornat a dedicar hores d’esforç (que els tornem a agrair gratament) i frisen perquè torneu a gaudir d’un espectacle de primera.

Aquests són els Pastorets del relleu al capdavant de l’entitat i de la continuïtat d’un projecte que vol seguir creixent per ser un referent a la comarca amb els “nostres” Pastorets. Aquells que cada any són diferents però que mantenen la màgia al llarg dels anys (el 2016 es compleixen 90 anys des que hi ha representacions al Patronat). És així la història, sigui a Natzaret o al Far West, els Pastorets de la Garriga seguiran reunint-nos amb amics i la família cada Nadal.

Bones Festes!

Associació Fem Pastorets

Article anteriorCebes dolces farcides de carn i bolets amb cremós de coliflor
Article següentUn carrer Calàbria per a les persones
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.