C’s la Garriga, satisfet per la inclusió de propostes seves en els pressupostos de 2017

0
Ciutadans LG_logo

El portaveu municipal de Ciutadans a la Garriga, Àngel Guillén, s’ha mostrat satisfet perquè el Govern Municipal ha acceptat les set propostes de la seva formació per als pressupostos municipals del 2017 que, segons ha afirmat, pretenen “ajudar a impulsar un canvi positiu per a la Garriga”. Guillén ho ha dit després de la celebració, aquest dimecres, del Ple Municipal on s’ha aprovat el pressupost municipal amb el suport de Ciutadans.

Per a Guillén, obrir la possibilitat que els pensionistes amb pocs recursos puguin gaudir de les colònies per a la gent gran, disposar d’una borsa de lloguer municipal, obrir els patis de les escoles per disposar de més espais on fer esport, posar ombres en alguns parcs, disposar de panells informatius amb la informació municipal o allargar el carril bici des del Passeig Congost fins a l’Escola Pinetons, “són mesures que van en la línia que es plantejava en el programa electoral: la d’il·lusionar-nos amb la Garriga i millorar-la”.

Així mateix, Guillén ha volgut destacar els ajuts per a les empreses de la Garriga que incorporin en les seves plantilles a garriguencs amb contracte indefinit: “És un primer pas per revertir els Plans d’Ocupació Municipal (POM), que són costosos i ofereixen un sou baix amb contracte temporal i lligats a un tipus d’activitat molt concreta”. I ha matisat que “Ciutadans no està en contra dels POM però sí de que sigui l’única idea que tenia l’Ajuntament per donar feina a persones a l’atur”.

Finalment, Guillén preguntat sobre si confiava del grau de compliment per part del Govern Municipal, ha advertit que “el paper sabem que ho aguanta tot i pot estar segur el Govern de la Sra. Budó que estarem extremadament atents al grau d’execució de les propostes que se’ns han acceptat, així com de la resta d’inversions”. Guillén ha deixat molt clar que “al menor indici d’incompliment, ho denunciarem i segurament marcarà la nostra posició i relació cap al Govern en el que queda de legislatura”.

Article anteriorUn dia qualsevol al Barri de Dalt (II)
Article següentCebes dolces farcides de carn i bolets amb cremós de coliflor
Sección local del partido político Ciutadans. Secció local del partit polític Ciutadans.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.