Un dia qualsevol al Barri de Dalt (II)

0
15337470 660910474091032_7337882064104681302_n

continuació:

MONTSERRAT: Bon dia Quimeta, estàs a punt???

QUIMETA: I tant, estic impacient! A més, és la Fira de Nadal del Barri. Va, mentre hi anem, ves explicant.

MONTSERRAT: Doncs vaig entrar a El Niu a comprar un regalet per al bebè de la Gertrudis, que ha fet una llista de naixement, així segur que l’encertes i els agrada i no fas regals que després no serveixen per a res.

QUIMETA: Hi han fet reformes, oi? Quan jo hi anava era gran, espaiosa… fins i tot tenien agència de viatges, amb coses precioses i un assessorament personalitzat molt professional. Ara ho deu portar la filla.

MONTSERRAT: Sí, l’Anna. I ja saps com està en Ramonet amb el gos, oi? Doncs es va quedar davant l’aparador de l’Armeria Grau i es va encapritxar d’un llitet pel Bobby. I també ens vam informar sobre un pinso que, a més de ser d’aquí (català, vull dir), aporta tots els nutrients naturals i frescos necessaris per a la salut de les nostres mascotes. Li ha agradat moltíssim! Ah! I també li vam comprar uns picarols al Mishu, el gat, i bosses per recollir els excrements al carrer.

QUIMETA: Caram, Montserrat, hi ha coses per a tothom.

MONTSERRAT: I de la millor qualitat. Però encara no he acabat pas. Mira: en Fermí està tant content que no haguem d’anar a cap centre comercial d’aquests que tant l’estressen que diu que això no té preu.

QUIMETA: Jo, com que vaig sola… hi ha més botigues, encara???

MONTSERRAT: Ara ho veuràs tu mateixa. Com has dit, hi ha la Fira, i esmorzarem te o xocolata calenta a l’Aromes i, si vols, menjarem pastís dels que fa la Núria. També, podem comprar cafè a granel i productes derivats de la llet a La Lleteria, que em van dir que seria a la Fira.

QUIMETA: A veure si el matí ens condeix tant com el vostre ahir.

MONTSERRAT: Doncs encara no ho vam poder fer tot… resulta que hi ha un barber de renom, el Barber Bertran, i en Fermí volia arreglar-se la barba però no li quedaven pas hores lliures, així que han quedat per dimarts. I en Ramonet s’ha assabentat que ben aviat hi faran “tatus”, que ja saps que li encanten.

QUIMETA: Ara que m’hi fixo, vas molt ben pentinada, eh…

MONTSERRAT: És que la Mariona i jo també vam aprofitar per anar a la perruqueria, al Dreams Perruquers, on hi ha dues mosses molt trempades que ens van fer sentir com a casa. Mira quin tall de cabell més modern! I la Mariona, quan la vegis… s’ha atrevit amb unes metxes de colors! Estic tant contenta del resultat que avui no faré dinar.

QUIMETA: Em diràs que has perdut la gana…

MOTSERRAT: No pas! És que en Fermí es va quedar amb les ganes de dinar al Jovi i avui m’hi ha convidat. Quan arribem a casa… les postres seré jo! He, he, he… i ara ens escaparem a l’Àngels Llenceria per comprar un picardies que no es podrà resistir.

QUIMETA: Mira, aquí hi diu que és a la Fira.

MONTSERRAT: Perfecte! De pas encarregaré ja els regals de Nadal: calçotets pel sogre, una bata de saltar del llit per la sogra i pijames pels nens i pel Fermí.

QUIMETA: Noia, em deixes ben parada. No pensava pas que hi hagués tanta vida al Barri de Dalt… la fira casi sembla Santa Llúcia i, a més, hem col·laborat amb La Marató de TV3! Divendres podríem anar a la inauguració del carrer Calàbria i continuar.

Però tot i que això està molt bé… si sortim carregades, com ho fem per tornar a casa? No tenim cotxe…

MONTERRAT: Ah, per això no et preocupis. A Taxis Santa Digna disposen d’un cotxe ben gran per apropar-nos a casa i que hi puguis carregar tots els paquets. Quedem divendres .

Continuarà

Maria Guri, veïna del Barri de Dalt

Article anterior11 propostes de la CUP als pressupostos 2017
Article següentC’s la Garriga, satisfet per la inclusió de propostes seves en els pressupostos de 2017
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.