La Garriga es queda sense golf

0
golf LG_01

El passat dilluns 12 de desembre, La Garriga Pitch&Putt ja no ha obert les seves portes, després que una revisió del cadastre de la propietat dels terrenys ha fet augmentar la factura anual de l’Impost sobre Béns Immobles (IBI) dels 300 als 40.000 euros, ja que, a partir d’ara, la propietat passa a ser considerada terreny urbà.

En declaracions a Ràdio Silenci, la gestora del negoci juntament amb el seu marit, Maria Rosa Pérez, ha assegurat que no poden assumir un increment d’aquest tipus, tenint en compte que “no és un golf, sinó un pitch and putt” i, per tant, és una feina modesta. Alhora, ha manifestat que el propietari del terreny no s’ha avingut a negociar el preu del lloguer i ha posat les terres en venda per un valor de 7 milions d’euros.

La Garriga Pitch&Putt va començar la seva activitat l’any 2006 i donava feina a quatre treballadors, que es reubicaran en d’altres pitch&putt. Una quarantena d’usuaris habituals gaudien de les seves instal·lacions.

Article anteriorGran concert de Nadal de la Coral Ariadna
Article següentEl Barri de Dalt organitza la 6a edició de la Fira de Nadal
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.