Gran concert de Nadal de la Coral Ariadna

0
Gran Concert_Nadal_des_2016

Sí, torna Nadal i, una vegada més, els cantaires de la Coral Ariadna ho volem celebrar amb música. Ens alegra poder-vos explicar que aquesta vegada els beneficis del concert es destinaran a La Marató de TV3, enguany dedicada als ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques, i que comptarem amb la col·laboració de:

– Alba Ballús (soprano), Martí Doñate (tenor) i Oriol Roca (baríton).

– Conjunt instrumental compost per Eduard Acedo (violí), Núria Martín (violí), Ferran Saló (viola), Sara Guri (violoncel) i Marià Gràcia (piano).

– Coral Trencadís de l’Escola Municipal de Música (EMM) Josep Aymerich de la Garriga.

El concert començarà amb la interpretació de la Coral Trencadís, que cantarà dues cançons: Can you hear me?, de Bob Chilcott, i We are the world, de Mickel Jackson, sota la direcció d’Isabel Mantecón.

La Coral Ariadna, dirigida per Quique Roca i Torndelacreu, interpretarem tres obres de música religiosa que ja vam cantar a la Sagrada Família de Barcelona, juntament amb moltes altres corals de Catalunya, el 8 de novembre de 2015 amb motiu del cinquè aniversari de la consagració del temple. Són: Ave Verum d’E. Elgar, el primer fragment de Lauda Sion de F. Mendelssohn i Quam dilecta de Raimon Romaní (amb la col·laboració de la Coral Trencadís).

A continuació, cantarem dues obres de J. S. Bach: la Cantata BWV 61 “Nun komm, der Heiden Heiland”, per a cor, solistes i conjunt instrumental i el coral “Jesus bleibet, meine Freude”, de la cantata 147. I per acabar d’arrodonir el concert, hem triat l’Hallelluja de l’oratori El Messies, de G. F. Handel.

El concert es farà el diumenge 18 de desembre, a les 12:30 h, a l’Església Parroquial de Sant Esteve de la Garriga. Apunteu-ho a la vostra agenda! Ens agradaria poder comptar amb la vostra presència i tornar a posar música al vostre Nadal.

Nadal sempre torna, i tornen els records…

El Nadal màgic de la nostra infantesa,

El Nadal esbojarrat de la nostra joventut,

El Nadal nostàlgic de la maduresa…

Coral Ariadna

Article anteriorEls moviments migratoris de la Garriga, en documental
Article següentLa Garriga es queda sense golf
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.