Peres amb vestit de pasta de full

0
197

Arriben dies de festa, plats i menús especials, però de tant en tant també ens agrada preparar algun plat diferent dels que s’acostumen a fer per aquestes dates de Nadal. Avui us proposem unes postres fàcils però alhora amb un resultat espectacular, que segur agradaran als vostres  convidats.

Ingredients (4 persones)

– 4 peres.

– 1 làmina de pasta de full.

– 50 g. de mel.

– 1 branca de canyella.

– 4 claus d’olor.

– 1 ou per pintar.

– Cobertura de xocolata.

Elaboració

– Pelem les peres sense tallar la cua. Tallem una mica la base per que es mantingui en  peus.

– En un cassola posem 150 ml. d’aigua, la mel, la canyella i els claus i la fem bullir.

– Introduïm les peres i les deixem coure molt lentament durant uns 15 minuts.

– Retirem i deixem refredar fora de l’aigua.

– Tallem la pasta de full en tires fines i anem cobrint la pera començant des de la base.

– Pinzellem la pera amb l’ou batut.

– Enfornem durant uns minuts fins que estiguin daurades (20 minuts aprox.).

– Desfem una mica de xocolata i alhora de servir col·loquem una petita quantitat en un plat i a sobre posem la pera.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.