Arriben dies de festa, plats i menús especials, però de tant en tant també ens agrada preparar algun plat diferent dels que s’acostumen a fer per aquestes dates de Nadal. Avui us proposem unes postres fàcils però alhora amb un resultat espectacular, que segur agradaran als vostres convidats.
Ingredients (4 persones)
– 4 peres.
– 1 làmina de pasta de full.
– 50 g. de mel.
– 1 branca de canyella.
– 4 claus d’olor.
– 1 ou per pintar.
– Cobertura de xocolata.
Elaboració
– Pelem les peres sense tallar la cua. Tallem una mica la base per que es mantingui en peus.
– En un cassola posem 150 ml. d’aigua, la mel, la canyella i els claus i la fem bullir.
– Introduïm les peres i les deixem coure molt lentament durant uns 15 minuts.
– Retirem i deixem refredar fora de l’aigua.
– Tallem la pasta de full en tires fines i anem cobrint la pera començant des de la base.
– Pinzellem la pera amb l’ou batut.
– Enfornem durant uns minuts fins que estiguin daurades (20 minuts aprox.).
– Desfem una mica de xocolata i alhora de servir col·loquem una petita quantitat en un plat i a sobre posem la pera.