Peres amb vestit de pasta de full

0
thumb peres amb vestit de pasta de full

Arriben dies de festa, plats i menús especials, però de tant en tant també ens agrada preparar algun plat diferent dels que s’acostumen a fer per aquestes dates de Nadal. Avui us proposem unes postres fàcils però alhora amb un resultat espectacular, que segur agradaran als vostres  convidats.

Ingredients (4 persones)

– 4 peres.

– 1 làmina de pasta de full.

– 50 g. de mel.

– 1 branca de canyella.

– 4 claus d’olor.

– 1 ou per pintar.

– Cobertura de xocolata.

Elaboració

– Pelem les peres sense tallar la cua. Tallem una mica la base per que es mantingui en  peus.

– En un cassola posem 150 ml. d’aigua, la mel, la canyella i els claus i la fem bullir.

– Introduïm les peres i les deixem coure molt lentament durant uns 15 minuts.

– Retirem i deixem refredar fora de l’aigua.

– Tallem la pasta de full en tires fines i anem cobrint la pera començant des de la base.

– Pinzellem la pera amb l’ou batut.

– Enfornem durant uns minuts fins que estiguin daurades (20 minuts aprox.).

– Desfem una mica de xocolata i alhora de servir col·loquem una petita quantitat en un plat i a sobre posem la pera.

Article anteriorHi ha republicans a Catalunya que prefereixen ser monàrquics i castigats?
Article següentArriben canvis! Setmana de transició entre l’anticicló i les pluges
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.