L’equip de govern de l’Ajuntament treballarà el dia 6

0
168

Multitud de municipis de Catalunya adherits a l’Associació de Municipis per la Independència s’han sumat a la campanya “6D Treballem per Catalunya”, impulsada per aquests últims, i l’equip de govern de l’Ajuntament de la Garriga, format per CiU i Acord+ERC, també s’hi ha volgut unir. D’aquesta manera, demà es llegirà el manifest #treballemxcat en una concentració que tindrà lloc a la plaça de l’Església a les 12 del migdia, i els electes locals, tal i com proposa el manifest, treballaran aquest 6 de desembre, dia de la Constitució Espanyola.

Com si d’un dia de feina normal es tractés, doncs, els regidors assistiran aquest dimarts al Consistori, subscrivint així l’argumentació que s’esgrimeix al manifest: “Com a país democràtic, creiem que els dies festius han de ser representatius d’una sensibilitat majoritària i pròpia, mai imposada” i que “no ens trobem còmodes commemorant una Constitució Espanyola que havia de garantir els drets elementals de la ciutadania i que ha acabat essent utilitzada per aquells que els volen limitar. Un text constitucional que s’utilitza políticament en contra de Catalunya, un i altra vegada”.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.