L’equip de govern de l’Ajuntament treballarà el dia 6

0
6d

Multitud de municipis de Catalunya adherits a l’Associació de Municipis per la Independència s’han sumat a la campanya “6D Treballem per Catalunya”, impulsada per aquests últims, i l’equip de govern de l’Ajuntament de la Garriga, format per CiU i Acord+ERC, també s’hi ha volgut unir. D’aquesta manera, demà es llegirà el manifest #treballemxcat en una concentració que tindrà lloc a la plaça de l’Església a les 12 del migdia, i els electes locals, tal i com proposa el manifest, treballaran aquest 6 de desembre, dia de la Constitució Espanyola.

Com si d’un dia de feina normal es tractés, doncs, els regidors assistiran aquest dimarts al Consistori, subscrivint així l’argumentació que s’esgrimeix al manifest: “Com a país democràtic, creiem que els dies festius han de ser representatius d’una sensibilitat majoritària i pròpia, mai imposada” i que “no ens trobem còmodes commemorant una Constitució Espanyola que havia de garantir els drets elementals de la ciutadania i que ha acabat essent utilitzada per aquells que els volen limitar. Un text constitucional que s’utilitza políticament en contra de Catalunya, un i altra vegada”.

Article anteriorPont de la Puríssima amb domini del sol i contrast tèrmic entre el dia i la nit
Article següentHi ha republicans a Catalunya que prefereixen ser monàrquics i castigats?
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.