El desembre arriba variable i poc fred

0
146

La setmana ha començat amb un temps ben tranquil i assolellat, amb una mínima freda de 5°C que ha contrastat, però, amb un migdia molt suau.

De cara als propers dies, el temps es mantindrà força estable en conjunt, si bé dimarts serà, molt probablement, el dia més inestable de la setmana amb ruixats irregulars però localment intensos, en especial al quadrant nord-est. Tot i així, no sembla que la situació acabi donant molt de sí i els registres seran poc destacables.

Després d’aquest dimarts més insegur, la segona meitat de la setmana es presenta novament tranquil·la amb núvols i clarianes però amb moltes més estones de sol; de cara al cap de setmana, el temps podria tornar-se inestable, però encara és aviat per dir-ho.

Les temperatures baixaran entre dimarts i dijous i pujaran al acabar la setmana.

Seguirem la situació i informarem properament.

Bona setmana, salut i méteo!

@GarrigaMeteo

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.