Presentació pública dels pressupostos per a 2017

0
Pressupostos 2017

El proper dilluns dia 28 de novembre, a les vuit del vespre, la Sala de Plens de l’Ajuntament de la Garriga acollirà la presentació pública, oberta a tothom que vulgui assistir-hi, de l’avantprojecte de pressupostos per a l’exercici de l’any vinent.

Aquest avantprojecte de pressupostos es podrà consultar a través del web municipal un cop s’hagi fet públic i restarà obert als comentaris, apreciacions i propostes de la ciutadania a través d’un formulari que es podrà trobar al mateix web fins el dia 13 de desembre, així com a través d’una instància a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) o al correu electrònic participació@ajlagarriga.cat

Article anteriorLa Garriga, un compromís ferm contra la Violència Sexista
Article següentFrans Cuspinera canta a Calella de Palafrugell en el seu nou videoclip
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.