Presentació pública dels pressupostos per a 2017

0
165

El proper dilluns dia 28 de novembre, a les vuit del vespre, la Sala de Plens de l’Ajuntament de la Garriga acollirà la presentació pública, oberta a tothom que vulgui assistir-hi, de l’avantprojecte de pressupostos per a l’exercici de l’any vinent.

Aquest avantprojecte de pressupostos es podrà consultar a través del web municipal un cop s’hagi fet públic i restarà obert als comentaris, apreciacions i propostes de la ciutadania a través d’un formulari que es podrà trobar al mateix web fins el dia 13 de desembre, així com a través d’una instància a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) o al correu electrònic participació@ajlagarriga.cat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.