Frans Cuspinera canta a Calella de Palafrugell en el seu nou videoclip

0

Amb ja una bona colla d’anys de música a les seves esquenes, Frans Cuspinera (la Garriga, 1984) s’allunya de la rumba i el mestissatge tan característics del nostre municipi per explotar el seu talent com a cantautor i compositor autodidacte. I la darrera mostra de la seva fantàstica música la trobem en el nou videoclip que s’ha estrenat recentment: una cançó d’amor a Calella de Palafrugell, poble de costa que el té totalment encisat i al qual hi estiueja des de petit… però on principalment hi hiverna, per tal de gaudir de la tranquil·litat que hi du el fred.

Cuspinera, que ha consolidat el seu estil al Taller de Músics de Barcelona després d’un llarg període d’experimentació en solitari i acompanyat de diversos grups locals, interpreta un folk català amb tocs flamencs que dibuixa amb la seva tranquil·la i poètica veu. I sí, canta cançons que ha anat gestant a poc a poc assegut a un vagó de tren de la línia R3, de camí a Badalona, on hi treballa.

Gaudiu, doncs, de Jo sóc d’un paisatge.

Article anteriorPresentació pública dels pressupostos per a 2017
Article següentEl desembre arriba variable i poc fred
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.