El Movember a la Garriga recapta gairebé 1000 euros

0
bigoti

La multitud d’activitats que el passat dissabte es van organitzar al poble en el marc de la segona edició del Movember van aconseguir reunir prop de 1.000 euros, que es destinaran a la Fundació Movember per a la investigació per la cura de les malalties pròpies dels homes tals com el càncer de pròstata, el càncer de testicle o la depressió masculina. I és que, aquest moviment, ha arribat directament des d’Austràlia per quedar-se, després que l’any 2003 un grup de joves de Melbourne va deixar-se créixer el bigoti per donar suport a un amic afectat de càncer de pròstata.

L’impressionant Front Diabòlic, amb la seva batucada, els incansables Hoppers de la Garriga o els tres treballadors del premiat Barber Beltran fent veritables obres d’art a les barbes i bigotis dels homes que s’hi atrevien, van animar la plaça de Can Dachs des de les deu del matí fins les sis de la tarda, amb temps, fins i tot, per a degustar els deliciosos entrepans del Frankfurt la Garriga. Però una jornada com aquesta no seria el mateix sense les actuacions de l’Aula de Música Moderna i Tradicional de la FUMH, que cada cop que en tenen l’ocasió deixen amb la boca oberta el públic que té la sort de veure petits i grans mostrar tot el que han après a les seves originals classes de música.

Article anteriorQuè mou la conducta dels qui voten “dependència”?
Article següentGòspel contra la fam
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.