Setmana inestable amb pluges abundants i ambient fred a partir de dimecres

0
Marti Oliveras_02

Setmana molt moguda, la que avui dilluns encetem. I és que la inestabilitat ha arribat coincidint amb aquest dilluns, després d’un cap de setmana molt tranquil, sense precipitacions i amb un ambient prou suau de dia.

L’acostament d’un embossament d’aire fred en alçada i el pas successiu de diverses línies frontals faran que el temps d’aquesta setmana faci honor a l’estació en què ens trobem. La pluja, el vent, la neu (al Pirineu) i el fred arreu a finals de setmana faran que la meteorologia sigui notícia a casa nostra els propers dies.

Així doncs, entre avui dilluns i dimecres s’esperen quantitats de pluja importants a bona part del territori, si bé seran menys importants al Pla de Lleida, a les Terres de l’Ebre i a l’extrem nord-est de Catalunya, al voltant de l’Empordà; unes pluges que aniran caient de forma irregular però a estones intensament, especialment dimecres, punt àlgid de l’episodi.

A partir de llavors, la situació podria millorar una mica, al mateix temps que aniria entrant l’aire fred, de manera que acabarem la setmana amb 6/8°C menys que avui; de cara al cap de setmana, la situació podria tornar-se a tornar inestable, clarament amb noves pluges.

De totes maneres és aviat per dir-ho, així que caldrà anar-ho seguint i confirmant, si així acaba succeint. Per tant, aquesta setmana sortiu de casa amb paraigües i, a finals d’aquesta, recupereu els abrics, els guants i les bufandes, que tornarà l’ambient hivernal.

Bona setmana, salut i méteo! 

@GarrigaMeteo

Article anteriorEl Montseny, font d’inspiració
Article següentC’s reclama un pla per lluitar contra el malbaratament d’aliments al municipi
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.