El Montseny, font d’inspiració

0
Reravera 2016

El Reravera es va estrenar aviat farà un any al voltant d’unes jornades carregades de poesia, xerrades i música dedicades al parc natural del Montseny. Enguany, i després de la bona acollida de la primera edició, l’entitat cultural La Gatzara, juntament amb la Fundació Universitària Martí l’Humà i l’Ajuntament de la Garriga, repeteixen experiència amb cinc dies d’activitats que posen especial atenció als camins de la transhumància i els pastors de la zona.

D’aquesta manera, el Reravera 2016 començarà el proper dimarts dia 22, a les 18:30 h al teatre El Patronat, amb una conferència de Martí Boada sobre ‘Salut i clima’; divendres 25 hi haurà poesia i concert a Can Ramos; dissabte al migdia es presentarà a la biblioteca el conte ‘Allà dalt de la muntanya’; més tard, a les vuit del vespre, una xerrada sobre els camins ramaders com a bé cultural i patrimonial donarà pas a una taula rodona amb diversos pastors de la comarca per acabar amb un tast de productes de quilòmetre zero; tot seguit, a les 22 h, hi haurà un concert on Guillem Ballaz interpretarà les tradicionals cançons del pandera quadrat a Can Ramos.

Podeu seguir La Gatzara al seu perfil de Facebook Twitter.

Article anteriorOdre del dia del Ple municipal de novembre de 2016
Article següentSetmana inestable amb pluges abundants i ambient fred a partir de dimecres
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.