El Montseny, font d’inspiració

0
154

El Reravera es va estrenar aviat farà un any al voltant d’unes jornades carregades de poesia, xerrades i música dedicades al parc natural del Montseny. Enguany, i després de la bona acollida de la primera edició, l’entitat cultural La Gatzara, juntament amb la Fundació Universitària Martí l’Humà i l’Ajuntament de la Garriga, repeteixen experiència amb cinc dies d’activitats que posen especial atenció als camins de la transhumància i els pastors de la zona.

D’aquesta manera, el Reravera 2016 començarà el proper dimarts dia 22, a les 18:30 h al teatre El Patronat, amb una conferència de Martí Boada sobre ‘Salut i clima’; divendres 25 hi haurà poesia i concert a Can Ramos; dissabte al migdia es presentarà a la biblioteca el conte ‘Allà dalt de la muntanya’; més tard, a les vuit del vespre, una xerrada sobre els camins ramaders com a bé cultural i patrimonial donarà pas a una taula rodona amb diversos pastors de la comarca per acabar amb un tast de productes de quilòmetre zero; tot seguit, a les 22 h, hi haurà un concert on Guillem Ballaz interpretarà les tradicionals cançons del pandera quadrat a Can Ramos.

Podeu seguir La Gatzara al seu perfil de Facebook Twitter.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.