La Tribuna Universitària de la FUMH porta Artur Mas a la Garriga

0
artur-mas

El que fou el 129è president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas (Barcelona, 31 de gener de 1956) i actual president del Partit Demòcrata Europeu Català (PDECat), inaugurarà l’espai de diàleg d’aquest curs que organitza la Tribuna Universitària de la Fundació Universitària Martí l’Humà de la Garriga, en un acte en format de sopar on ens aportarà la seva visió de Com es construeix un país nou, tal i com s’ha titulat l’esdeveniment.

L’acte, presidit per l’alcaldessa de la Garriga, Meritxell Budó, serà el divendres 25 de novembre a les 21 h i girarà al voltant d’un àpat al restaurant La Cabanya i abordarà el procés d’independència en què viu immersa Catalunya, emmarcat en el context d’un món globalitzat: s’han creat 33 països nous els darrers 20 anys. Després de la intervenció del ponent, s’obrirà un torn de paraules entre els assistents que s’hi hagin apuntat prèviament a través dels canals de la FUMH.

Les inscripcions encara són possibles i el cost de la xerrada i el sopar és de 35 euros (socis de l’Aula de la Universitat a l’Abast (AUA), 31 euros).

Tribuna Universitaria Artur Mas

Article anteriorElisenda Soler presenta el nou calendari de la Garriga 2017
Article següentOdre del dia del Ple municipal de novembre de 2016
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.