Torna el Movember

0
142

Amb la voluntat de posar a l’aparador la importància de la investigació de les malalties masculines, i a partir de la bona experiència de l’edició de l’any passat, el proper dissabte 19 de novembre la plaça de Dachs de la Garriga acollirà la II Edició del Movember, de 10 a 18h.

El Movember (contracció en anglès de moustache, bigoti, i November, noviembre), s’organitza a diferents països des de fa temps, amb òptims resultats pel que fa a la recaptació de fons per a l’estudi de malalties tals com el càncer de pròstata, el càncer de testicle, la depressió masculina, etc.

Des de la Garriga es vol posar un granet de sorra a aquest projecte, i per a fer-ho s’han organitzat un diferents activitats, que podeu veure a continuació:

thumb movember 2

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.