El ciclocròs es consolida a la Garriga

0
jordi pous_ciclocros_la_garriga

Per segon any consecutiu, el proppassat dissabte 12 de novembre el Club Ciclista la Garriga va organitzar una prova ciclista de la modalitat cicloròs, puntuable per la Copa Catalana de Ciclocròs i també pel rànquing nacional de la Federació Espanyola.

Aquesta es va ubicar a polígon industrial de Can Terrés, on es va habilitar un circuit millorat respecte el de l’any passat, de 2,8 km, tècnic, ràpid i exigent, a jutjar per les paraules d’alguns participants.

Al llarg de tot el matí prop de 250 ciclistes de totes les edats varen participar a les proves en diferents categories, tot plegat en un ambient esportiu i familiar, que va comptar amb un dinar dinar de germanor pels esportistes i familiars.

Trobareu totes les classificacions, categoria per categoria, en aquest enllaç.

Article anteriorPropers dies amb núvols i clarianes i sense canvis destacables en les temperatures
Article següentLa CUP volem saber ‘Què faries amb els teus diners?’
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.