Nou treball dels garriguencs Gospel Joy

0
Gospel Joy_Arrels

Després del seu primer treball Seasons of Joy, l’any 2011, el gòspel de la Garriga reapareix amb l’ambició d’un nou projecte que veurà al llum el proper dissabte 19 de novembre al Teatre El Patronat, on es presentarà de forma gratuïta un espectacle titulat Arrels, que serà enregistrat en directe per donar forma a una obra final en format CD i DVD. El resultat d’aquest concert, que comptarà amb un enorme desplegament tècnic i humà, veurà la llum a principis de l’any 2017.

El dia de l’actuació, un nombrós equip de càmeres filmarà la feina del cor garriguenc, ben acompanyats per la tasca imprescindible dels tècnics de so, il·luminadors, escenògrafs i fotògrafs, que auguren un producte final de gran qualitat artística i tècnica. I és que, segons el seu director, Ivan Sanmartín, mai havien preparat res semblant: “Amb aquest concert arriba la culminació d’un llarg viatge musical carregat de vivències, treball i energia, amb un grup humà inigualable, vibrant com una sola veu i amb el poder de transmetre tot el torrent energètic del gòspel. Comptem amb uns músics de luxe, com en Martí Ventura als teclats, en Joan Rectoret al baix i el Pitu Andreu a la bateria. I, per preparar aquest espectacle, també hem tingut dues col·laboracions excepcionals: el cantant d’òpera i professional de tècnica vocal, Jordi Casanova, com a director vocal; i l’actor i director de musicals, Àlex Esteve, com a director artístic. En definitiva, serà únic!”. 

I és que, després de treballar-hi durant més d’un any, l’actuació de dissabte presenta una càrrega emocional considerable, tal i com s’encarrega de destacar la presidenta de l’entitat, Mariel Sangrà: “És un concert preparat i dissenyat des de les entranyes per al nostre públic, que és part fonamental de les nostres actuacions i volem que ens ajudi a fer possible aquesta a través del sentiment. El títol és un homenatge als orígens, perquè mai hem d’oblidar d’on venim, ja que aquestes arrels donen sentit a la nostra trajectòria i en han fet com som avui”. 

Malauradament, però, qui vulgui gaudir de l’espectacle haurà d’esperar a principis de l’any vinent, doncs les entrades pel teatre ja estan exhaurides. 

Article anteriorLa FUMH arrenca un projecte a Tànger-Tetuan per a crear un centre de formació
Article següentPropers dies amb núvols i clarianes i sense canvis destacables en les temperatures
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.