Tot a punt per la segona edició del Ciclocròs de la Garriga

0
ciclocros LG_nov_2016

El proper dissabte 12 de novembre a partir de les 11 del matí tindrà lloc a la Garriga la segona edició del Ciclocròs de la localitat que organitza el Club Ciclista La Garriga. La prova es realitzarà en un circuit de 2,8 km de distància situat al Polígon Industrial de Can Tarrés. “És un circuit molt similar al de l’any passat, combina zones molt fàcils i ràpides amb zones més tècniques, en les quals els corredors es podran lluir”, ha destacat al digital La Jornada del Vallès Santi Segú, principal organitzador de la prova.

Més de 200 participants formaran part a la cursa, que torna a ser puntuable per la Copa Catalana de Ciclisme i enguany també ho serà pel rànquing nacional de la Federació Espanyola de Ciclisme, aprofitant que el mateix diumenge tindrà lloc a Les Franqueses del Vallès la Copa d’Espanya de la modalitat.

Participació de corredors d’elit

Si en la primera edició només hi van participar corredors d’arreu del territori català, enguany hi formaran part diversos corredors de l’estat espanyol, entre els que destaca Aitor Hernández, campió d’Espanya de la modalitat. A banda, també hi participarà Oscar Pujol, que va ser professional en ciclisme de carretera i ara practica ciclocròs, així com diversos corredors vinguts del País Basc, Astúries i Cantàbria, entre d’altres: “Aquest any la prova és més a nivell de l’estat, ja que el diumenge hi ha la Copa d’Espanya i la nostra cursa, al ser amb puntuació nacional, els dóna punts pel rànquing de la Federació espanyola”, ha apuntat Santi Segú.

  • 1a sortida (11 h): categoria màster 40.
  • 2a sortida (12 h): categoria júnior masculí, cadet masculí, elit femení, júnior i cadet femení.
  • 3a sortida (13 h): categoria prebenjamí masculí i femení, benjamí masculí i femení, principiant masculí i femení, aleví masculí i femení, aleví masculí i femení.
  • 4a sortida (14 h): categoria màster 30.
  • 5a sortida (15 h): categoria elit i sub23.

Notícia original de La Jornada del Vallès.cat

Article anteriorEnguany la Garriga no tindrà Bicoques
Article següentLa FUMH arrenca un projecte a Tànger-Tetuan per a crear un centre de formació
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.