Enguany la Garriga no tindrà Bicoques

0
Bicoques nov_2016

Els dos últims anys, durant la campanya de Nadal, els garriguencs vam poder gaudir d’una iniciativa impulsada per aquest mitjà, La Garriga Digital.cat que, amb el suport de l’Ajuntament, posava a l’abast de la gent del poble un talonari d’ofertes, descomptes i promocions que podien bescanviar en botigues i establiments amb l’objectiu de promoure el comerç de proximitat durant els mesos de desembre i principis de gener. És a dir, vam decidir que calia posar en valor el producte garriguenc, ajudar els nostres veïns i comerciants i convidar al consumidor a no abandonar el poble durant aquestes dates en què l’economia es mou.

La valoració de l’experiència, per part nostra, no pot ser més positiva, doncs d’un any al següent vàrem augmentar la participació d’anunciants en un 40%, vàrem consolidar la marca fins al punt que d’altres municipis s’han interessat per la iniciativa i creiem que vàrem aconseguir el reconeixement i la simpatia dels nostres conciutadans, que ens han animat a continuar amb el projecte.

Tanmateix, però, molt al nostre pesar i malgrat l’evident èxit de les anteriors edicions, enguany no podrem repetir l’experiència de Les bicoques de la Garriga. I és que, per tal d’oferir un producte d’aquesta qualitat a un preu tan assequible pel teixit comercial local, era (i és) imprescindible una col·laboració público-privada estreta. Després de dos anys en els que l’empresa editora de Les bicoques de la Garriga hem considerat que valia la pena treballar de més per tal de demostrar el seu valor pel teixit comercial del poble i la població en general, enguany no hem pogut assumir novament la magnitud del projecte sense que es veiés augmentada l’aportació de l’Ajuntament, fet que no ha estat possible malgrat l’esforç que ens consta que ha fet la regidoria de Comerç i Emprenedoria.

No és voluntat nostra donar per acabades Les bicoques de la Garriga, ja que estem convençuts de la qualitat d’aquest producte i del servei que ofereix a la Garriga. I és per això que ens hem emplaçat a parlar-ne novament amb l’Ajuntament de cara a l’any vinent.

Des d’aquestes línies, volem agrair la col·laboració de tots els que heu permès que Les bicoques fossin una realitat durant dos anys. Qui sap, potser l’any que ve les tornem a tenir entre nosaltres!

La Garriga Digital.cat / Les bicoques de la Garriga

Article anteriorVOTV es podrà veure a través d’Emagina
Article següentTot a punt per la segona edició del Ciclocròs de la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.