La Garriga Digital

VOTV es podrà veure a través d’Emagina

VOTV Emagina_01

El passat dilluns va tenir lloc la roda de premsa que servia per anunciar la col·laboració entre la companyia de telecomunicacions Emagina, de forta implantació a la Garriga, i Vallès Oriental Televisió (VOTV) pels propers dos anys. El nou pacte es va presentar a Granollers de la mà de Francesc Estabanell, administrador de la plataforma e-Phos Digital, Albert Jordana, director general de VOTV, i de l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral.

Emagina, plataforma d’e-Phos Digital –propietat del Grup Estabanell–, afegirà d’aquesta manera la televisió pública vallesana a la seva llista de canals informatius, de cinema i d’entreteniment en una clara aposta per una producció de proximitat, tal i com ja han volgut deixar palès en les seves impactants campanyes publicitàries a la Garriga, Tona, Granollers i, més recentment, Centelles.

D’aqueta manera, la simbiosi entre ambdós protagonistes farà que VOTV augmenti els seus telespectadors potencials més enllà de la comarca, arribant així també a les poblacions d’Osona on Emagina hi té implantació, amb la previsió que ben aviat aquest impacte s’apropi als 10.000 usuaris.

Exit mobile version